Gewichtsverlies met behulp van Hypnose

Eindelijk een programma voor gewichtsbeheersing dat je de gelegenheid biedt om een einde te maken aan het jojo syndroom van afvallen en aankomen.

Dit unieke gewicht management programma helpt je om je gewicht onder controle te houden en af te vallen tot het gestelde gewicht is bereikt.   

Let op: Indien er meer dan 20 kg overgewicht is, dienen we onder supervisie van een arts te werken. Bij twijfel vraag raad aan je huisarts. Na de intake ontvang je een artsenbrief die je mee kunt nemen naar je huisarts.

Het gewicht management programma

Tijdens Het gewicht management programma wordt een blijvende gedragsverandering teweeg gebracht.

Er wordt gewerkt met het innerlijk bewustzijn via posthypnotische suggesties en de eigenwaarde wordt versterkt. Hypnose wordt hier gebruikt als "een raam naar de ziel" dat toegang verschaft tot emotionele en spirituele groei. Daardoor zullen positieve gedragsveranderingen ontstaan.

Virtuele maagband .
Het installeren van een virtuele maagband is onderdeel van het programma.
Het plaatsen van een virtuele maagband omvat een uitgebreid protocol waar we tijdens de sessies naar toe werken.

7Jouw investering.

Het programma bestaat uit zes sessies De totale kosten hiervoor zijn ± €570,-
Kom je in aanmerking voor vergoeding via je zorgverzekering ontvang je bij de meeste verzekeraars ca. €240,- terug. Dan is je eigen investering €330,- (afhankelijk van de verzekering die je hebt afgesloten)

Tijdens het programma gaan samen aan de slag en je wordt in deze periode intensief begeleidt. Je leert om je gewicht onder controle te houden o.a. door imaginaire training, stress management en zelfhypnose.

Vergoeding
Informeer bij uw zorgverzekering of je in aanmerking komt voor vergoeding. U ontvangt van Mind and Balance bij iedere sessie een factuur die u kunt indienen bij uw zorgverzekering.

Het is een investering in je eigen gezondheid.

Neem gerust contact op voor meer informatie.