Gronden 

Gronden

Gebrek aan vertrouwen, gebrek aan doorzettingsvermogen, krachteloosheid, angsten, ziekte, last van moeilijke situaties, problemen met lastige mensen, drukte, spanning, onrust, piekeren en zorgen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van klachten, waarvan een oorzaak vaak niet goed is te verklaren, die kunnen ontstaan als je onvoldoende bent gegrond.

Workshop Gronden.

De workshop "gronden" duurt ca. 2 uur. Vooraf is een inleiding/kennismaking en aan het eind is er een evaluatie gesprek en kan iedere deelnemer een healing ontvangen. Tijdens deze healing wordt er energetisch gewerkt aan datgene wat op dat moment bij jou persoonlijk van belang is. Na afloop kan ook geheel vrijblijvend een eventueel vervolgtraject worden besproken.

Wat heb je er aan?

Goed gegrond / geaard zijn zet je letterlijk en figuurlijk stevig met beide benen op de grond. Het geeft je een gevoel van stabiliteit, veiligheid, rust, vertrouwen en levenskracht. 

Aarden is een proces dat we dagelijks doen. Vaak doen we het onbewust, maar mensen die problemen ervaren moeten bewust aan het werk gaan om de klachten te verminderen.

Er zijn diverse aardingsoefeningen. Het is voor een deel visualisatie en concentratie oefeningen om je aandacht en bewustzijn naar de aarde toe te richten waardoor je met je geest contact maakt.

Voel je lekker en ga zelfverzekerd door het leven.

Doe mee

Herken je enkele van de beschreven punten? Voel je je ook soms overweldigd door wat je allemaal overkomt?

Doe dan een keer mee met een workshop gronden en aarden. En voel hoe het is om weer met beide voeten stevig op de grond te staan. 

 

Momenteel is er geen gronden en aarden workshop of avond gepland.
Bij interesse neem dan contact op via het contact formulier.